Els serveis d'emergències en una baralla a Segur de Calafell

Nit moguda a Segur de Calafell: gran baralla amb diversos ferits

Els veïns es queixen dels incidents per la zona | Una persona va ser evacuada a l'hospital del Vendrell

Nit de greus incidents a Segur de Calafell. Els serveis d'emergències es van activar de matinada per anar a l'avinguda Alemanya de la localitat per una baralla entre diverses persones. 

La zona és punt de conflictes, desordres i sorolls durant les nits. Fets que han alarmat els veïns i ha estat producte de queixes, com ha passat la nit d'aquest dissabte.

En aquest sentit, diverses persones van protagonitzar una baralla  a la zona del poliesportiu. Els veïns, en veure-ho, van alertar als serveis d'emergències perquè controlin la situació. 

Les persones que s'estaven barallant a la zona van fugir davant l'arribada de la Policia Local de Calafell i els Mossos d'Esquadra. Els individus que van quedar per la zona, alguns d'ells presentaven ferides.

Es va activar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van arribar fins al punt de l'incident amb diverses ambulàncies.

Els professionals sanitaris van atendre a tres persones que estaven ferides. A més, una d'elles va ser evacuada fins a l'hospital del Vendrell per fer-li més proves per un cop al cap.