Diumenge mogut a Prades: Els Bombers rescaten dues persones ferides

Els fets han succeït a la zona del Niu de l'Àliga i a la Febró

Els Bombers de la Generalitat han hagut de realitzar dos rescats a les muntanyes de Prades aquest diumenge. El primer ha succeït a la zona del Niu de l'Àliga i l'altre a la Febró

El servei d'emergències ha rebut gairebé alhora dues emergències per persones ferides a les muntanyes de Prades. El primer, a dos quarts d'una del migdia, una dona ha patit una indisposició. S'ha activat el dispositiu de rescat i, en accedir fins a la zona on es trobava la dona, se l'ha evacuat fins a l'aparcament on l'esperava l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que l'ha traslladat fins al CAP d'Alcover. També s'havia activat l'helicòpter, però finalment no ha estat necessari el seu servei.

Poc després, a la zona de la Febró, un home ha caigut mentre s'estava banyant en un dels gorgs. Dues dotacions terrestres, així com l'helicòpter amb el Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE), ja que hi havia una gran dificultat per accedir a la zona on estava l'home ferit. L'helicòpter ha traslladat fins a Prades on l'estava esperant una ambulància i l'ha portat fins a l'hospital de Reus.

  


Comentaris

envia el comentari