Imatge dels Bombers amb l'amo i el gos, un cop rescatat, a Vilallonga del Camp

Els Bombers rescaten una gosseta que havia caigut a un pou a Vilallonga del Camp

Un cop salvat, han tapat el forat per evitar més accidents

Els Bombers de la Generalitat han rescatat una gosseta que havia caigut per un pou d'uns 20 metres de fondària situat a Vilallonga del Camp, al límit amb el terme d'Alcover, el matí d'aquest diumenge, 13 de desembre. Cap a les 12 del migdia han rebut l'avís per part del seu amo, que ha trucat a emergències per avisar que el seu gos havia caigut en un pou sense senyalitzar a Vilallonga del Camp.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers, que han rescatat l'animal passant-li una xarxa per sota i l'han pogut recuperar. La gosseta, que es diu Lluna, estava una mica nafrada, però està bé i feliç de retrobar-se amb el seu amo. Un cop rescatada la gossa, els bombers han tapat el forat per tal d'evitar més accidents com aquest. 

Imatge del rescat del gos caigut en un pou a Vilallonga del Camp
Els Bombers han rescatat el gos amb una xarxa | @bomberscat

Situacions com la d'aquest migdia a Vilallonga del Camp no són estranyes, ja que a l'entorn rural hi ha un gran nombre de pous sense senyalitzar, molts en finques privades, en els quals sovint hi poden caure animals i quedar-hi atrapats, o fins i tot hi podria caure alguna persona. Per això, les autoritats demanen que quan algú trobi un pou obert i sense senyalitzar i que pugui suposar un risc per a les persones, doni l'avís urgentment a l'ajuntament que pertoqui per tal que s'avisi al propietari del pou i poder-lo senyalitzar, tapar o segellar.


Comentaris