El missatge que ha rebut Puigdemont després de l’explosió química: «Sento que no estigués a sobre del reactor»

L'expresident de la Generalitat assegura que ha rebut molts insults i amenaces

 

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha denunciat aquest dijous, 16 de gener, l'amenaça que ha rebut per correu electrònic. Algú li ha enviat un missatge a Puigdemont on semblava que mostrava el seu condol amb el poble de Catalunya per l'explosió química que es va produir dimarts passat a la Canonja, però que finalment ha acabat convertint-se en una terrible amenaça.

 

«Vull transmetre-li, com a 130è president de la Generalitat que és vostè, la meva solidaritat a tot el poble de Catalunya pel succeït terriblement a Tarragona», comença el missatge. Però el remitent continua i afegeix: «És indescriptible el dolor que sento perquè no hagi estat vostè a sobre del reactor»

 

 

Carles Puigdemont ha fet públic el missatge en un tuit en anglès on explica que no és l'únic missatge d'aquest tipus que ha rebut darrerament: «aquest és un dels molts exemples d'amenaces, insults i missatges d'odi que he rebut durant les últimes hores a la meva bústia d'entrada», ha escrit l'expresident, adjuntant una captura de pantalla del correu electrònic. Puigdemont ha titllat el missatge de «vergonyós».