Un conductor begut s'encasta contra una rotonda de la T-11 a Tarragona

El conductor va resultar il·lès
El cotxe es va encastar contra la rotonda d'accés a l'A-27 | TarragonaDigital

Un conductor begut que circulava per la T-11 a Tarragona va perdre el control del cotxe i va tenir un accident, la nit d'aquest dilluns, 27 de juliol. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, cap a dos quarts de dotze de la nit, concretament a les 23.24 hores, rebien l'avís d'un accident amb un sol vehicle implicat al punt quilomètric 17,5 de la T-11. 

El cotxe va perdre el control, va patir una sortida de via i va acabar encastant-se contra la rotonda que dona accés a l'A-27 i als barris de Ponent de Tarragona. A causa de l'accident, el conductor va resultar il·lès, tot i que el turisme ha quedat força malmès i els airbags de l'interior van activar-se amb el xoc. 

Quan els Mossos d'Esquadra van arribar al lloc dels fets, van practicar-li la prova d'alcoholèmia al conductor, on va donar positiu amb una taxa de 0,72 mg/l. Per aquest motiu, la policia catalana va obrir diligències penals al conductor de 57 anys i veí de Tarragona.

"Última hora: 1 ferit greu en un accident a la T-11" "Espectacular accident a l'entrada d'un dels col·legis més cèntrics de Valls"