En primer pla, un cotxe de la Guàrdia Urbana de Reus; al darrere un cotxe particular i, al costat, un agent posant una multa

Un conductor begut fuig d'un control dels Mossos i acaba xocant contra un arbre al carrer d'Astroga, a Reus

L'home quadruplicava la taxa d'alcoholèmia permesa | Se li imputa ara un delicte contra la seguretat del trànsit

La Guàrdia Urbana de Reus ha imputat un delicte contra la seguretat del trànsit a un conductor que circulava per la ciutat sota els efectes de l’alcohol. Concretament, l’individu va abocar un resultat d’1,06 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire expirat, quadruplicant la taxa d’alcoholèmia permesa (0,25 mg/l) i superant els 0,60 mil·ligrams per litre, límit a partir del qual la infracció esdevé delicte penal.

L’home, saltant-se el toc de queda de la nit passada, va fugir d’un control dels Mossos d’Esquadra i va acabar xocant amb el seu vehicle contra un arbre al carrer d’Astorga, al sud de la capital del Baix Camp. Evidentment, la policia reusenca també li va aixecar una acta per no complir amb les mesures restrictives derivades de la pandèmia.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!