Denuncien una intrusió en un domicili de Torres Roma

Els individus no s'haurien emportat res del domicili, segons ha fet saber a la comunitat de propietaris l'empresa gestora de la finca
Imatge del conjunt residencial Torres Roma, a l'avinguda Roma de Tarragona. | Facebook/ Residencial Torres Roma

Ensurt, i dels grossos, a Torres Roma, el conjunt residencial que es troba a les afores del centre de Tarragona, a l'avinguda Roma, a tocar del riu Francolí. Segons ha informat l'empresa gestora de la finca, «fa cosa d'unes setmanes, uns individus desconeguts van protagonitzar una intrusió a un domicili de Torres Roma, ubicat al número 23 de l'avinguda Roma».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

En principi, els assaltants «no haurien robat res». Tanmateix, des dels gestors de la finca s'ha fet una crida als propietaris perquè «extremin les precaucions i evitin facilitar l'accés a la comunitat a persones alienes a aquesta. Així mateix, en cas de detectar-se alguna situació que considerin sospitosa, es prega a tots els propietaris la posin en coneixement de totes les forces de seguretat».

Una altra intrusió durant l'estiu

Durant els mesos d'estiu va ser una constant l'entrada de jovent alié a la zona a la piscina de Torres Roma, A meitats del mes de juliol es va produir un episodi que va marcar un abans i un després en la situació: 30 menors es van colar a la piscina i van «defecar» a l'interior. La comunitat de propietaris i l'empresa gestora de la finca van arribar a una entesa i van contractar un vigilant de seguretat.

Torres Roma va recuperar la tranquil·litat que sempre ha sigut la nota dominant en un residencial caracteritzat per la presència de famílies i professionals liberals. Ara, quatre mesos després de l'escatològic incident de l'estiu, la comunitat torna a veure's sacsejada per un episodi al qual no està gens habituada. 

"🔥ARA MATEIX: Falsa alarma per una forta olor de gas al centre de Reus" "🔴 ÚLTIMA HORA: Accident amb ferits a l’N-340"