El bar a casa: els Mossos recuperen mobiliari robat d'un establiment reusenc

Són taules, sofàs o calefactors valorats en uns 6.000 euros | Van ser sostrets d'un bar de la ciutat el passat 30 de maig

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Reus van detenir dimecres, 10 de juny, un home de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí reusenc, com a presumpte autor d’un delicte de receptació.

Segons ha explicat la policia catalana, els fets van tenir lloc de matinada al barri de Mas Abelló, quan els Mossos van adreçar-se a un pis on s’estava produint una discussió. Un cop al lloc dels fets i, solucionat l’incident, van observar que a l’interior de l’immoble hi havia un pati amb mobiliari propi de la terrassa d’un bar.

Els objectes, valorats en uns 6.000 euros

Fetes les primeres investigacions, els Mossos d’Esquadra van comprovar que els mobles pertanyien a un bar de la ciutat que, precisament, va patir un robatori el passat 30 de maig. En total, els agents van recuperar quatre cadires, dos sofàs individuals, un sofà doble, tres tamborets, tres taules, dos llums de peu i dos calefactors, tot valorat en uns 6.000 euros, i que posteriorment es va retornar als seus propietaris.

El detingut, amb una vintena d’antecedents, va quedar en llibertat després de declarar a comissaria, amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

"Urgent: Greu en patir una gran caiguda i cremades en un accident laboral a Montblanc" "Macrooperació policial als barris de Ponent de TGN amb denúncies i detinguts"