Un vehicle dels Mossos d'Esquadra amb el nom del cos de policia escrit

Detinguts per un robatori d'electrodomèstics en un edifici en construcció al Vendrell

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra va localitzar un vehicle sospitós al camí dels Molins

Els robatoris  continuen a l'ordre del dia a les comarques de Tarragona. Ara ha estat el torn de la comarca del Baix Penedès on dues persones van ser detingudes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força al Vendrell

Els fets van succeir durant la tarda d'aquest dissabte, 24 d'octubre, quan va entra una alerta per uns moviments sospitosos al carrer Cristina Baixa de la capital del Baix Penedès. A tres quarts de cinc avisaven que hi havia uns desconeguts carregant un vehicle amb diversos electrodomèstics de cuina d'un edifici en construcció.

En arribar les patrulles dels Mossos d'Esquadra, van adonar-se que la porta principal estava forçada  i que s'havien emportat dos forns, dues vitroceràmiques i diversos elements i accessoris de griferia d'alguns pisos que s'estaven construint.

Mentre els agents feien diverses comprovacions  a l'edifici, una patrulla va localitzar un vehicle sospitós al camí dels Molins. Aquest transportava alguns electrodomèstics nous de cuina, motiu pel qual se'ls va escorcollar. Durant aquests es van localitzar diverses eines que van utilitzar per accedir a l'edifici en construcció i sostraure els aparells al Vendrell.

Per aquest motiu es van detenir  els dos autors dels fets, dos homes de 23 i 45 anys, de nacionalitat espanyola i veïns d'Albinyana i el Vendrell, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Després de declarar davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia al Vendrell, els dos acusats van quedar en llibertat  el diumenge.