En marxa un dispositiu policial al barri de la Sardana de Reus

Els Mossos tenen previst entrar en almenys un local per detectar casos tràfic de drogues i armes
Els Mossos han fet almenys una entrada en un bar del carrer de la Sardana | Tarragonadigital

ACTUALITZACIÓ 20/06/2020 a les 17.50 hores

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional van detenir nou persones per tràfic de drogues i per infraccions de la Llei d'Estrangeria.

NOTÍCIA 19/06/2020

Els Mossos d'Esquadra estan duent a terme un dispositiu policial al barri de la Sardana de Reus, el vespre d'aquest divendres, 19 de juny. Una trentena d'agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) s'han desplaçat fins a aquesta zona del centre de Reus, on tenen previst realitzar almenys una entrada administrativa en un dels bars del carrer. 

L'operatiu s'ha engegat per possibles infraccions de la Llei 4/2015 de Protecció de Seguretat Ciutadana, per detectar possibles casos de tràfic de drogues i tràfic d'armes. Ja s'ha dut a terme una primera entrada i no es descarta que se'n faci una segona. De moment es desconeix si hi ha hagut cap persona detinguda.

Una zona conflictiva

Des de fa mesos, la zona del carrer de la Sardana i la plaça del Comte és escenari de reiterats episodis de baralles, agressions i altercats, gairebé cada setmana. Tot i els aldarulls, la setmana passada l'Associació de Veïns assegurava que ja estava en contacte amb l'Ajuntament per resoldre la situació. De fet, està previst que pròximament s'hi instal·lin diverses càmeres de vigilància, així com a altres zones de Reus. Precisament aquest divendres el conflicte de la Sardana ha arribat al ple municipal de Reus de mans de l'oposició. 

"Ara mateix: Una avaria massiva de Movistar afecta centenars de tarragonins" "Malson al confinament: una coneguda veïna d'Alforja, segrestada durant mesos"