Imatge de la grua encastada contra el caixer del BBVA de l'Ampolla

Encasten una grua contra un caixer automàtic del BBVA de l'Ampolla per intentar robar-lo

És la segona vegada que intenten robar aquest mateix caixer del BBVA

La Policia Local de l'Ampolla, al Baix Ebre, ha aconseguit frustrar un intent de robatori en un caixer automàtic del BBVA  del municipi, després que un o diversos individus encastessin una grua de grans dimensions contra l'oficina.

Els fets van tenir lloc la matinada d'aquest diumenge, 27 de desembre, concretament a les 2.26 hores de la nit, quan la Policia Local va rebre l'avís des dels Mossos d'Esquadra del robatori. Uns individus van encastar una grua contra l'oficina del banc BBVA ubicada al carrer de Sant Jordi.

La ràpida acció dels agents de la Policia Local van permetre que els lladres no poguessin consumar el robatori. La policia va desplaçar-se fins al lloc dels fets ràpidament i els lladres, en veure la patrulla, van fugir amb un altre cotxe que havien sostret i que havien deixat preparat davant del caixer automàtic per si els enxampaven i havien de fugir. 

Imatge del caixer del BBVA que han intentat robar a l'Ampolla
Intenten robar el caixer automàtic del BBVA a l'Ampolla | Instagram @policiaampolla

Robatori amb el mateix 'modus operandi' el març passat

No és la primera vegada que intenten robar aquest mateix caixer, ja que el passat mes de març ja van arrencar-lo amb el mateix 'modus operandi', encastant-hi un vehicle. En aquella ocasió els lladres van robar un camió plataforma i un altre vehicle nou d'una empresa d'Amposta i van encastar el camió contra la sucursal bancària, aconseguint arrencar i endur-se el caixer, mentre que aquesta segona vegada el robatori ha quedat en grau de temptativa.