Imatge dels Bombers treballant en l'esfondrament d'una granja a Falset

S'esfondra part de la coberta d'una granja de cabres a Falset

Uns 10 o 15 animals haurien mort a causa del succés

Els Bombers de la Generalitat s'han activat el migdia d'aquest dilluns, 11 de gener, per un esfondrament en una granja ubicada a Falset, al Priorat. Segons han informat els Bombers, han rebut l'avís de l'incident poc després de la una del migdia, a les 13.06 hores. A causa de l'acumulació de neu, part de la coberta de la granja ha cedit i s'ha esfondrat, afectant alguns dels animals que hi havia a l'interior. La superfície afectada de la granja és d'uns 300 metres quadrats.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers, que encara es troben treballant al lloc dels fets. Els bombers han estat rescatant les cabres que es trobaven en bones condicions i els han traslladat a un altre estable buit més segur per a elles. Malauradament, entre 10 i 15 cabres que estaven a l'interior de la granja haurien perdut la vida.

Imatge aèria del sostre de la granja ensorrat a Falset.
Imatge aèria del sostre de la granja ensorrat a Falset. | @bomberscat