Un camió de la neteja provoca una forta explosió sense ferits a Reus

El vehicle s'ha incendiat vora les 00.15 hores | Els fets han passat a l'avinguda de Marià Fortuny
El camió ha explotat poc després de mitjanit | Cedida

Un camió de la neteja s'ha incendiat i ha provocat una forta explosió a Reus poc abans de les 00.15 hores d'aquest dijous 14 de maig. El vehicle, que segons han confirmat les autoritats funciona amb gas i gasoil, ha cremat de sobte i ha protagonitzat un ensurt majúscul en el qual no s'ha hagut de lamentar cap persona ferida, tal com ha confirmat la Guàrdia Urbana de la ciutat. El foc es troba ja extingit.

L'explosió ha alarmat la població, que ràpidament ha fet bullir les xarxes tot just conèixer el succés. L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha volgut donar un missatge de tranquil·litat en saber que cap persona havia resultat afectada, fet que s'ha confirmat en conèixer que el conductor del camió ha pogut sortir de la cabina abans que el foc acabés provocant l'explosió. Ha cremat també, com a efecte col·lateral, un altre cotxe aparcat a pocs metres de distància.

"L'actuació heroica dels Mossos d'Esquadra per salvar una vida a Cambrils" "Atenció: Dràstica decisió amb els Mossos acusats de torturar Torredembarra"