GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Es fa passar per policia a Salou per intentar segrestar una menor d'edat

L'individu es va aturar al costat de la noia i li va indicar que no podia caminar en aquella franja horària
Els Mossos d'Esquadra estan pendents per si succeeix algun cas similar | ACN

 

Intent de segrest al passeig marítim Salou, al Tarragonès. Durant el migdia de dimecres, 20 de maig, un home que conduïa un cotxe de color negre va convidar a una noia de 15 anys a pujar el vehicle.

 

Segons avançava el ‘Diari de Tarragona’, l’individu va identificar-se com a policia, sense mostrar cap credencial, i va dir a la jove que no podia caminar pel carrer en aquella franja horària. La menor no se’n va refiar i va fugir accelerant el pas.

 

L’endemà dijous, la jove i la seva mare van acudir a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, per tal de relatar els fets i facilitar informació sobre el sospitós, que duia mascareta, i el seu vehicle.

 

Tot i que els fets en si no constitueixen cap delicte, la policia catalana ja ha activat una alerta per si succeeix algun cas similar, ja que tenen a la seva disposició el model del vehicle i alguns detalls de l'home, tot i portar mascareta.