Ferit menys greu un ciclista després de caure a l'N-340, a Castellet i la Gornal

L'helicòpter del SEM ha acudit al lloc dels fets, per prevenció | L'home ha estat evacuat en ambulància fins a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès, a Vilafranca
L'helicòpter del SEM, a tocar de l'N-340 a Castellet i la Gornal | Cedida

Un ciclista ha resultat ferit després de caure la carretera N-340, a Castellet i la Gornal (Alt Penedès). Els fets s’han produït passades les deu del matí d’avui dissabte, 11 de juliol, a pocs metres de l’entrada de la població, en sentit sud, i els serveis d’emergència han rebut l’avís a les 10.37 hores. Immediatament, efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han acudit al punt de l’accident i s’ha activat, per prevenció, l’helicòpter medicalitzat, fet que ha generat incertesa i expectació a la zona.

Tal com han confirmat fonts del Servei Català de Trànsit a TarragonaDigital, l’home ha estat evacuat en ambulància fins a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, a Vilafranca, amb pronòstic menys greu. L’accident ha provocat notables retencions a la via.

"Atenció: Crema totalment un vehicle a la carretera T-11, en sentit Reus" "Atenció: Destrossa els vidres i roba a l'interior de diversos vehicles al Vendrell"