Els Bombers reprenen la recerca de l'home desaparegut mentre buscava espàrrecs a Vallmoll

S'ha activat bombers, dues unitats canines, l'helicòpter i els Mossos

ACTUALITZACIÓ - 12/03/2020 a les 8.40 hores

Els Bombers de la Generalitat informen que han reprès, des de primera hora d'aquest matí, la recerca de l'home que es va perdre aquest dimecres mentre buscava espàrrecs a Vallmoll. Hi participen un helicòpter, dues unitats del Grup Caní de Recerca, el Punt de Trànsit i diverses dotacions dels Bombers, a més de les patrulles de Mossos.

NOTÍCIA - 11/03/2020 a les 18.39 hores

El servei d'emergències s'ha activat aquest dimecres per una persona d'avançada edat desapareguda a la zona de Vallmoll, a l'Alt Camp. L'home, de 83 anys, havia sortit a collir espàrrecs pel municipi tarragoní amb dues persones més i s'hauria desorientat per la zona i separat dels seus companys. 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Desorientat per Vallmoll

Quan faltaven pocs minuts per a tres quarts de quatre de la tarda, el servei d'emergències rebia un avís per una desaparició a l'Alt Camp, per la zona de Vallmoll. L'alerta la donaven dues persones, les quals havien perdut pel camí al seu company, de 83 anys, que s'hauria desorientat. 

Per aquest motiu, els Bombers de la Generalitat han activat set dotacions terrestres per la recerca, així com l'helicòpter i la unitat canina. També s'han activat patrulles dels Mossos d'Esquadra.

"🚅🔴ARA MATEIX: Descarrila un tren de mercaderies a l'R15 al Priorat" "😡🔪 TORREDEMBARRA: L'amenacen amb un ganivet a plena llum del dia i li roben a casa"