Imatge dels Bombers, al lloc dels fets

Nou incendi a l'antic mercat de Segur de Calafell

Diversos veïns han estat desallotjats per precaució, tot i que no hi ha hagut ferits

Nit moguda a Segur de Calafell, al Baix Penedès. Al voltant de la mitjanit d’aquest dilluns, 9 de desembre, un incendi ha afectat l’edifici de l’antic mercat de la localitat, situat al número 90 de la carretera de Barcelona. El foc, que s'ha declarat als baixos, ha obligat a evacuar durant unes hores els veïns de l'edifici, tot i que no hi ha hagut ferits. A la matinada, han pogut tornar als seus habitatges.

L'avís es va rebre pels voltants de les 23.30 hores i, segons l'Ajuntament calafellenc, diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van acudir al lloc dels fets i a les 00.37 la situació ja estava controlada. Minuts abans de la una, el foc va quedar extingit i els veïns van poder tornar a casa, després que els Bombers comprovessin que l’immoble afectat no havia patit danys estructurals.

La mateixa situació, tres anys després

Aquesta és la segona vegada que es produeixen uns fets així. El desembre del 2016 ja hi va haver un incendi als baixos desocupats que va obligar a desallotjar els veïns durant uns minuts. En aquella ocasió, el foc es va originar a causa d'unes persones que van entrar a dins de l'antic mercat de Segur de Calafell trencant els vidres. 

L'Ajuntament de Calafell va tapiar l'accés a l'antic mercat, però la situació s'ha repetit tres anys després. Des del consistori han apuntat que el recinte «quedarà tancat perquè no hi entri ningú».

 


Comentaris