GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Torna la piròmana de Reus: Detinguda per la crema de contenidors al carrer Doctor Jaume Peyrí

Els fets es van produir al vespre d'ahir dimarts, 12 de maig | Els Bombers van sufocar les flames en uns vint minuts
Les flames van cremar dos contenidors davant del número 6 del carrer del Doctor Jaume Peyrí | Facebook / Nati del Valle

 

 

ACTUALITZACIÓ - 20.50 hores

La Guàrdia Urbana de Reus va detenir la tarda de dimarts, poc després de l'incendi del contenidor del carrer del Doctor Jaume Peyrí, l'autora dels fets. La piròmana de Reus ha tornat a actuar encenedor en mà. Abans d'aquesta, ja havia estat detinguda onze vegades per fets similars.

 

NOTÍCIA - 10.39 hores

Ensurt al carrer del Doctor Jaume Peyrí, a just davant de l’escola General Prim de Reus. Durant el vespre d’ahir dimarts, 12 de maig, un contenidor va començar a fumejar a la via, a pocs metres de diversos vehicles estacionats. Segons testimonis, alguns veïns van sortir amb galledes d’aigua i van enretirar una mica el cubell de brossa moments abans de l’arribada dels Bombers.

 

L’incendi, ja desenvolupat, va calcinar finalment dos contenidors, un de paper i un altre de vidre. Els Bombers de la Generalitat van treballar al lloc dels fets amb una dotació i van sufocar les flames en vint minuts. Els serveis d’emergència, precisament, van rebre l’avís a les 20.20 hores i la Guàrdia Urbana de Reus va tallar el trànsit a la via.