Incendi d'una furgoneta en el dipòsit municipal de Calafell

Crema una furgoneta al dipòsit municipal de vehicles de Calafell

Els Bombers, la Policia Local i el personal del dipòsit n'han apagat les flames

Gran columna de fum que sortia del dipòsit municipal de vehicles de Calafell. Segons ha informat el consistori, una furgoneta s'ha incendiat, per causes que es desconeixen. La primera intervenció ha estat del mateix personal del dipòsit, fins a l'arribada de les dotacions dels Bombers de la Generalitat i la Policia Local de Calafell. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La furgoneta d'on sortien les flames ha patit danys importants i, en menor importància, també ha afectat algun altre automòbil que hi havia al costat. Afortunadament, no hi ha hagut danys personals a les persones que hi havia al dipòsit de vehicles situat al carrer Bassa Miquela del municipi de Calafell.

[facebook]https://www.facebook.com/172968332766486/posts/3786259018104048/[/facebook]

Incendi a Salou

Aquest matí veïns de l'edifici número 11 del carrer Brussel·les de Salou han hagut de sortir i altres confinar-se a casa, per l'incendi d'una estació subtransformadora. Els Bombers de la Generalitat han fet tasques d'extinció del foc i ventilació de l'edifici per la gran quantitat de fum que hi havia, mentre el SEM ha atès tres persones per ansietat.


Comentaris