Imatge dels Bombers, treballant en un incendi

Foc al Morell: Crema totalment una furgoneta a la rambla de Joan Maragall

Els fets es van produir durant el vespre d'ahir dimecres, 23 de desembre | Afortunadament, no hi va haver persones ferides

Nova actuació dels Bombers de la Generalitat a les nostres comarques. Durant el vespre d’ahir dimecres, 23 de desembre, efectius del cos van extingir un incendi que va cremar totalment una furgoneta a la rambla de Joan Maragall, al municipi del Morell (Tarragonès). Tot i l’espectacularitat de l’incident, no hi va haver persones ferides.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Rescat a Torredembarra

Ensurt a Torredembarra. Els Bombers van rescatar ahir dijous un home que havia quedat atrapat a l’interior d’un pou cisterna en un immoble del carrer Alt de Sant Pere, al centre del municipi. La cavitat, precisament, feia uns cinc metres de fondària i les tasques de rescat es van completar amb èxit. Els serveis d’emergència van rebre l’avís a les 10.16 hores i l’home en va poder sortir il·lès.