Crema la llenya i el carbó d'una gasolinera a la Pineda

La treballadora ha pogut neutralitzar el foc i els Bombers l'han extingit

Gran ensurt a primera hora del matí d'aquest dimarts en una gasolinera de la Pineda, quan la llenya i el carbó que té l'establiment a prop de les oficines han començat a cremar-se i provocar un incendi. Afortunadament, no hi ha hagut cap persona ferida a causa del foc i no s'ha hagut de lamentar fets majors.

El fum ha alertat la treballadora

Una treballadora s'ha adonat que alguna cosa no anava bé quan ha vist sortir fum a prop de la gasolinera. La reacció ha estat agafar l'extintor i ha vist com cremava la zona de carbó i llenya que tenien a l'exterior de les oficines per la venda al públic.

Mentre s'esperava l'arribada dels Bombers de la Generalitat, la treballadora ha aconseguit neutralitzar el foc i, en poc més de trenta minuts, els professionals han aconseguit apagar l'incendi en la seva totalitat. 

Afortunadament, les flames no han arribat a la zona dels sortidors de combustible i els danys han estat materials afectant la gàbia on estava emmagatzemada la llenya i el carbó, així com la paret de l'edifici.

"Alerta estafa: Paguen en bitllets falsos diversos establiments de Cambrils" "Ferida una dona en caure des d'un balcó a Cambrils"