Més problemes al Barri Ferroviari de Sant Vicenç: ara un incendi en un pis ocupat

Al mateix bloc on els últims dies hi ha hagut problemes amb una persona
El Barri Ferroviari de Sant Vicenç de Calders ha patit un incendi en un pis ocupat. | Cedida
 

Els veïns del Barri Ferroviari de Sant Vicenç de Calders han tingut un nou ensurt aquest dimecres 8 d'abril al matí. En un dels baixos ocupats s'ha declarat un incendi, que ha obligat a mobilitzar els Bombers i la Policia Municipal. Segons han explicat des de l'Ajuntament, a dins de l'habitatge hi havia diversos matalassos que estaven cremant.

Es tracta del mateix habitatge en el qual hi havia una persona que els últims dies «havia causat disturbis i havia fet amenaces als veïns», segons ha explicat la regidora de Platges, Bàrbara Peris. Fa just dues setmanes, veïns del Barri Ferroviari ja van denunciar que s'estaven fent ocupacions d'habitatges aprofitant la situació de confinament que hi havia. Tot i que diversos habitatges estaven tapiats, els ocupants han fet forats per tornar a entrar. Es tem que el foc d'avui pugui ser una represàlia per les denúncies dels veïns.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

"🔴ÚLTIMA HORA: Greu accident en un edifici a Valls amb una persona evacuada" "🤦🏻‍INCREÏBLE: La festa amb drogues que la policia va trobar a Reus"