Imatge d'un bomber durant l'extinció de l'incendi de vegetació a Vespella de Gaià

Extingit un incendi que ha cremat 730 metres de vegetació a la Vespella de Gaià

Hi han treballat quatre dotacions terrestres i l'helicòpter bombarder

ACTUALITZACIÓ 31/05/2021 a les 18.28 hores

Segons han informat els Bombers cap a les sis de la tarda, l'incendi de la Vespella de Gaià ja està totalment extingit,  i finalment el perímetre definitiu afectat per l'incendi és de 734 metres quadrats  de vegetació. No hi ha hagut més afectació més enllà de la vegetació i cap persona ha resultat afectada pel foc.

NOTÍCIA 31/05/2021 a les 16.09 hores

Els Bombers de la Generalitat s'han activat el migdia d'aquest dilluns, 31 de maig, per un nou incendi al Camp de Tarragona. Minuts abans de tres quarts de tres del migdia, a les 14.42 hores, han rebut l'avís d'un incendi de vegetació que cremava a la zona del camí de Sant Miquel, al terme municipal de la Vespella de Gaià.

S'han activat quatre dotacions terrestres dels Bombers, a més de l'helicòpter bombarder i efectius del Grup de Recolzament d'Actuacions Especials, que s'han desplaçat fins al lloc dels fets per dur a terme les tasques d'extinció de les flames, que en aquests moments ja han cremat una superfície aproximada de 200 metres quadrats de vegetació. Un cop apagat el foc, tres dotacions s'han quedat al lloc per remullar la zona i els punts calents.

Un altre aparatós incendi a Reus mobilitza 16 dotacions dels Bombers

El de la Vespella de Gaià no és l'únic incendi protagonista la tarda d'aquest dilluns. Almenys setze dotacions dels Bombers s'han activat per un aparatós incendi en una planta de reciclatge ubicada entre Reus i Constantí. Els Bombers han rebut l'avís cap a dos quarts de tres, i inicialment s'han activat set dotacions, que més tard s'han ampliat a setze. S'han desallotjat els treballadors de l'empresa i sembla que no hi hauria cap persona ferida

El foc afecta la zona nord-est de la nau i el sostre ha començat a col·lapsar. Alhora, els Bombers treballen per evitar que el foc passi a la nau del costat, a l'interior de la qual hi hauria productes dissolvents.