Pla contrapicat de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona, amb el rètol de 'Palau de Justícia' i les banderes espanyola i catalana.

S'enfronta a presó l'auxiliar d'un hospital tarragoní per fer-li tocaments a una pacient

Se li imputa un delicte d'abusos sexuals i demanen 2 anys de presó

Una pacient de l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona va ser víctima de tocaments  per part d'un treballador  —auxiliar d'infermeria— del centre sanitari amb l'excusa que li volia posar el termòmetre, segons informa el Diari de Tarragona. Els fets van passar el març passat i el judici  se celebrarà el pròxim mes i se'l jutja per un delicte d'abús sexual i se sol·licita una pena de presó i una indemnització. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els fets es remunten a la matinada del passat 12 de març. L'acusat treballava a l'hospital tarragoní i, durant la nit, va entrar a l'habitació de la pacient. Segons apunta la Fiscalia en el seu escrit d'acusació, sense encendre la llum va apartar-li el pijama  i la roba interior per fer-li tocaments. Mentre ho feia, la víctima es va despertar, preguntant-li que feia. La resposta va ser que li volia prendre la temperatura, moment en què va tornar a repetir el procediment i li va intentar posar el termòmetre, mentre li feia, de nou, tocaments a les parts íntimes.

La dona va recriminar-li els fets, però aquest sense cap mena de vergonya, li va apuntar el seu número de telèfon mòbil amb la intenció de quedar amb ella en un futur pròxim.

L'individu, de nacionalitat espanyola i sense antecedents penals, s'enfronta a una condemna de dos anys de presó  per un delicte d'abús sexual i, a més, es fixen 1.000 euros en forma d'indemnització a la víctima dels tocaments, sent el centre hospitalari el responsable civil.