Un llamp incendia una palmera al jardí d'una casa a Torredembarra

Els Bombers van activar una dotació per extingir les flames

La tempesta que va passar per les comarques de Tarragona al llarg d'aquest divendres, 18 de setembre, va provocar algun incident en aquells punts en què va descarregar amb més força. Normalment les pluges acostumen a provocar inundacions, sobretot a les localitats tarragonines costaneres. Ara bé, la tempesta de les darreres hores va acabar deixant una palmera cremada en una casa de Torredembarra.

Al voltant de dos quarts d'onze de la nit, concretament a les 22.32 hores, els Bombers de la Generalitat rebien l'avís per part d'un veí de la localitat del Baix Gaià que alertava que un llamp havia impactat contra una palmera en una casa al carrer de Barcino. El llamp va caure contra l'arbre, que estava situat al jardí d'una casa, i la va calcinar. Afortunadament, l'incendi no va anar a més, ja que la palmera estava ubicada a tocar de la tanca exterior i no quedava a prop de l'habitatge.

Els Bombers van activar una sola dotació, que es va desplaçar fins al carrer de Barcino i va dur a terme les tasques d'extinció de les flames, que cremaven amb ganes les branques de la palmera tal com si fos una torxa. Cap persona va resultar ferida a causa de l'incendi i no es van haver de lamentar més danys materials a banda del mateix arbre.

"Urgent: Espectacular accident amb ferits entre dos vehicles al Baix Penedès" "A punt de la tragèdia: Una nena ferida per un tret d'arma de foc a Riudoms"