Una dona mor atropellada pel tren a Miami Platja

Els fets van tenir lloc aquest dissabte, poc després de les nou de la nit
Imatge de l'estació de trens de Viladecans, on una persona ha estat atropellada | Aniol Maria

Aquest dissabte, 21 de desembre, a darrera hora del vespre, una dona d'uns 50 anys d'edat i veïna de l'Hospitalet de l'Infant ha mort atropellada a la via ferroviària que passa per Miami Platja. Es desconeix si la dona s'ha situat a la via de manera intencionada o si hi circulava per tal d'evitar un camí alternatiu, però el cert és que el tren que, a aquella hora, circulava per aquest punt de la xarxa ferroviària, l'ha atropellat i ha acabat perdent la vida.

Durant hores, els serveis d'emergències —des de Bombers a Mossos d'Esquadra, passant per personal del SEM fins a Policia Local de Mont-roig del Camp— han treballat per a la identificació i aixecament del cadàver, a la vora del qual s'ha trobat una bossa de mà que ha ajudat, gràcies a la documentació, a confirmar la identitat de la dona atropellada.

La circulació ferroviària, interrompuda durant hores

La circulació ferroviària al Camp de Tarragona s'ha vist alterada el vespre d'aquest dissabte, 21 de desembre, després d'un atropellament a la línia R16, entre les estacions de Mont-roig del Camp i l'Hospitalet de l'Infant. L'incident s'ha produït a les 21.11 hores i a causa de l'atropellament la circulació de trens s'ha interromput i Rodalies ha ofert un servei de transport alternatiu per carretera.

 

"⚫URGENT: Busquen un home que hauria caigut des d'un pont al riu Ebre" "🔴 ATENCIÓ: Desplegament a la platja de TGN per un banyista atrapat al mar"