Imatge dels Bombers de la Generalitat, a Castellví de la Marca

Una dona mor en l'incendi d'un habitatge a Castellví de la Marca, al Penedès

Sis veïns han estat atesos pel SEM per afectacions lleus

Una dona ha mort aquest divendres en l'incendi d'un habitatge del carrer Quatre Cantons de Castellví de la Marca (Alt Penedès). Els Bombers de la Generalitat han estat alertats del foc als volts del migdia i hi han desplaçat nou dotacions. En arribar al lloc, els Bombers han constatat que el foc estava totalment desenvolupat en un habitatge situat al tercer pis de l'immoble. En entrar a l'habitatge, d'uns 70 metres quadrats i que s'ha cremat pràcticament sencer, han localitzat el cos de la dona sense vida. La resta de veïns han pogut sortir pel seu propi peu menys un que s'ha refugiat a la teulada i que ha estat evacuat pels Bombers amb l'autoescala.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El SEM, que hi ha desplaçat sis unitats, ha atès in situ cinc persones amb afectacions lleus que no han requerit trasllat a cap centre hospitalari. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra, que també han desplaçat al lloc de l'incendi sis patrulles, s'han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials. Els Bombers de la Generalitat han activat el GREC (Grup d'Estructures Col·lapsades) en previsió que l'estructura de l'immoble hagi quedat afectada pel foc.


Comentaris