Imatge de l'atropellament entre el carrer Major i el carrer Centcelles de Constantí

Mor una de les dones atropellades dilluns a Constantí

L'altra víctima va quedar ferida menys greu i va ser donada d'alta el mateix dilluns

Tràgic desenllaç de l'atropellament de dues dones grans dilluns al vespre a Constantí. Segons ha pogut confirmar TarragonaDigital, una de les dones ferides greu, que es trobava ingressada a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, finalment ha mort aquest dimecres, hores després de l'accident. 

Els fets van tenir lloc el vespre d'aquest dilluns, 8 de març al voltant de tres quarts de vuit del vespre. Les dues dones, de 79 i 85 anys, caminaven pel carrer Major de Constantí i van travessar un pas de vianants  a l'altura del carrer de Centcelles, quan un turisme les va envestir, provocant greus ferides a una de les dones grans, que va ingressar d'urgència a l'hospital tarragoní amb fortes lesions al maluc i al cap, on ha acabat perdent la vida aquest dimecres. L'altra víctima va resultar ferida menys greu i també va ser traslladada a l'hospital, però va poder rebre l'alta el mateix dilluns.

Negatiu en la prova d'alcoholèmia

Segons va informar la Policia Local de Constantí, quan es va produir l'accident els agents van fer-li la prova d'alcoholèmia al conductor, a la qual va donar negatiu. De moment s'estan investigant les causes de l'atropellament, que tot apunta que hauria estat per una falta d'atenció per part del conductor com a causa principal, i les condicions metreològiques com a causa secundària, ja que en aquelll moment estava plovent