Una avioneta s'ha estavellat a Bolívia quan repatriava tres veïns de Reus

Moren tres veïns de Reus en el tràgic accident de l'avioneta de Bolívia quan els repatriaven

També han mort una dona de València i els dos pilots de l'avió

Sis persones, quatre d'elles de nacionalitat espanyola, han mort  aquest dissabte en un accident d'avioneta a Bolívia. L'aparell s'ha estavellat prop de Trinidad, en un lloc conegut com la Llacuna de Suárez, quan es dirigia a Santa Cruz per repatriar els quatre espanyols. Els altres dos finats són els dos pilots de l'aparell, de nacionalitat boliviana, segons ha informat la Força Aèria Boliviana a través de les xarxes socials.

A falta de comunicació oficial, entre les quatre víctimes hi hauria dues dones, Yandira .O.V. i Deliz .SV, i un home, Francisco José G.G, que eren veïns de Reus, els quals  viatjaven a Santa Cruz  per ser repatriats el 6 de maig en un vol del govern espanyol. Segons ha informat l'organització boliviana, una de les víctimes és una dona valenciana, Alba A.F. que feia de voluntària de Psicòlogues i Psicòlegs Sense Fronteres.

En un comunicat oficial de la 'Fuerza Aérea Boliviana', expliquen que els fets van succeir a les 13.42 hores del 2 de maig (hora de Bolívia). Una avioneta Beechcraft Baron B-55, en realitzar l'operació d'ajuda humanitària, va patir un accident quan transportava ciutadans espanyols per repatriar-los des de l'aeroport 'Tinent Jorge Henrich Araoz'. 

En conseqüència d'aquests fets, s'ha instaurat la Junta d'Investigació d'Accidents Aeronàutics i, en un termini de 8 dies, presentarà un informe complet sobre els factors que van ocasionar l'incident.