GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un mosso fora de servei resulta ferit després d'intentar apagar un incendi a Salou

Va ser ingressat a l'Hospital Joan XXIII

Hores després, es van sabent més detalls de l'incendi que es va produïr la tarda d'aquest dilluns, 11 de maig, al carrer de Rosa Sensat de Salou. El foc va afectar la cuina d'un pis ubicat a la primera planta de l'immoble situat al número 7 del carrer i una persona va resultar ferida. Aquesta persona va resultar ser un agent dels Mossos que va intentar apagar el foc, segons avança el 'Diari de Tarragona'.

 

Mentre no arribaven els Bombers fins al lloc de l'incendi, un agent de la comissaria dels Mossos de Salou que estava fora de servei no va dubtar en actuar. Així doncs, mentre s'esperaven els cossos d'emergències, l'agent va agafar un extintor i va intentar apagar les flames a la cuina del pis, que estava provocant una gran columna de fum. D'aquesta manera, va evitar que el foc es propagués a la resta de l'habitatge.

 

Tot i la seva intervenció per intentar apagar el foc, l'agent dels Mossos va resultar ferit per intoxicació per inhalació de fum. El personal mèdic del Sistema d'Emergències (SEM) va atendre el ferit, que finalment va ser traslladat en ambulància a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb pronòstic menys greu.