Els Mossos enxampen set menors a la Selva del Camp que havien quedat, saltant-se el confinament

Els nens havien quedat a una plaça del poble

Segueixen els casos de persones que desobeeixen l'obligació de confinar-se a casa mentre estigui actiu l'estat d'alarma. Aquest dimecres, 18 de març, els Mossos han enxampat set menors d'edat que s'havien saltat el confinament a la Selva del Camp.

 

Els nois havien quedat a una plaça del municipi del Baix Camp, i quan els han enxampat, els Mossos han aixecat una acta. A continuació, han portat els nens fins a casa seva i els han lliurat als seus pares.

 

 

 

Des que el govern espanyol va decretar l'estat d'alarma el passat cap de setmana per la crisi del coronavirus, que implicava una limitació de circulació dels ciutadans a tot l'Estat, és obligatori respectar l'ordre de confinament i només sortir de casa en algunes excepcions. Els ciutadans han de quedar-se als seus domicilis, i tan sols poden ser al carrer per anar a comprar aliments, productes de primera necessitat, medicaments, anar a treballar, tenir cura de persones dependents o per «qualsevol activitat de naturalesa degudament justificada». 

 

Controls dels Mossos als accessos i sortides de municipis tarragonins

De fet, els darrers dies les policies locals i els Mossos d'Esquadra han aixecat les primeres actes i han interposat les primeres denúncies i multes a aquells ciutadans que no han pogut justificar degudament la seva presència a la via pública. A més, en les darreres hores, els Mossos han instal·lat diversos controls als accessos i sortides de diversos municipis del Camp de Tarragona per controlar que les persones que circulen tenen motiu per fer-ho.

Més notícies de la categoria Successos