Dos agents dels mossos d'esquadra

Enxampen dos ocupes de 'Rancho Grande' que intentaven accedir a un altre pis buit a Tarragona

Els joves pintaven un habitatge a la Via Augusta | Els veïns van alertar els Mossos

Pocs dies després del macrooperatiu policial que va desallotjar 34 persones que ocupaven il·legalment l'edifici del 'Rancho Grande' del Serrallo, s'obre un nou capítol del llibre. Els Mossos d'Esquadra van enxampar, aquest diumenge a migdia, dos d'aquests joves ocupes mentre intentaven accedir a un altre habitatge buit de la ciutat.

Els fets van tenir lloc en un bloc de pisos de la Via Augusta, la gran artèria d'entrada a la ciutat. Al portal número 28, segons ha avançat el Diari Més, dues de les persones desallotjades del Serrallo han intentat ocupar un nou pis buit. L'avís dels veïns, però, va alertar els Mossos d'Esquadra, qui ràpidament es van acostar a l'habitatge i van aconseguir frenar l'ocupació de l'immoble.

L'avís dels veïns i l'actuació dels Mossos eviten una nova ocupació a la Via Augusta

En identificar els joves, van ser els mateixos Mossos qui van relacionar els dos individus —que es trobaven pintant el pis en el moment de l'entrada policial— amb l'episodi viscut al Serrallo només tres dies abans. Els ocupes estan ara acusats d'un presumpte delicte d'ocupació il·legal.

Els veïns de la zona han fet servir les xarxes socials per manifestar la seva preocupació i la seva sensació d'inseguretat davant l'episodi del cap de setmana, i l'habitatge ha estat segellat per tal d'evitar nous intents d'ocupació. Fins a 22 de les 34 persones desallotjades al 'Rancho' s'han acollit a l'oferta de l'Ajuntament de Tarragona de reallotjar-se temporalment en una pensió durant unes setmanes. No consta que aquests dos joves ho haguessin sol·licitat.


Comentaris