Sense permís ni mesures de seguretat: Una empresa marítima de l'Ebre, denunciada pels Mossos

El patró del vaixell tampoc tenia contracte laboral amb l'empresa

Els Mossos d'Esquadra van inspeccionar una embarcació a Sant Carles de la Ràpita que realitzava transport marítim de persones a l'interior de la badia del municipi del Montsià. L'empresa presentava diverses irregularitats i va acabar denunciada pel cos policial català. 

L'embarcació no podia navegar

La inspecció dels Mossos d'Esquadra es va realitzar el passat 4 de juliol a l'embarcació de Sant Carles de la Ràpita. Aquesta feia un recorregut des d'un embarcador no autoritzat fins a una guingueta ubicada a sobre d'un viver de musclos.

En el transcurs de la inspecció els agents de la policia catalana van comprovar que l'embarcació, d'uns 6 metres d'eslora, no presentava el certificat de navegabilitat, ni l'assegurança de responsabilitat civil i tampoc disposava d'armilles salvavides.

A més, es va poder constatar que la persona que patronejava el vaixell no disposava de cap mena de contracte laboral amb l'empresa propietària del negoci. 

Totes aquestes irregularitats van ser denunciades pels agents i posades en coneixement dels organismes competents en aquest àmbit com són Capitania Marítima i Ports de la Generalitat de Catalunya.

"Arriba als tribunals sagnant apunyalament a un taxista a Salou" "Aquest matí: Greu accident laboral al polígon de Valls amb un ferit crític"