Llencen ampolles de vidre i testos contra un cotxe patrulla dels Mossos a Móra d'Ebre

Els Mossos han obert diligències contra el grup d'individus per aldarulls
El cotxe patrulla dels Mossos destrossat a Móra d'Ebre | cedida

Els Mossos d'Esquadra han obert diligències contra un grup d'individus que estaven provocant aldarulls a Móra d'Ebre i han fet malbé un cotxe patrulla. Els fets han passat la matinada d'aquest dijous, 9 d'abril, quan els Mossos han rebut l'avís que en un pis del carrer de Doctor Borràs hi havia un grup de persones que feien consumien alcohol i feien soroll.

Una patrulla dels Mossos s'ha desplaçat fins al lloc dels fets i ha pogut observar com a dins del domicili hi havia un grup de quatre persones que havien consumit begudes alcohòliques i drogues. Els Mossos han obligat a les persones que no vivien en aquell domicili a marxar.

Més tard, els Mossos han tornat a passar per davant de l'habitatge i han comprovat que els homes havien fet cas omís de les seves ordres i continuaven dins del pis fent soroll. Quan els agents dels Mossos han pujat al pis per tornar a cridar-los l'atenció, un dels joves ha llençat diverses ampolles de vidre i torretes contra el cotxe patrulla del carrer, fent-lo malbé. El vidre davanter ha quedat totalment trencat i el capó malmès.

Finalment, els Mossos han arribat més patrulles per reforçar la situació i han obert diligències contra el grup de joves per aldarulls, i es resta a l'espera que declarin a comissaria. Dos dels individus ja eren coneguts per la policia per aldarulls anteriors.

"😡 INDIGNANT: L'acte vandàlic que han patit al barri tarragoní de La Floresta" "🚔 ALERTA: L'enginyós mètode que utilitza un lladre de Reus per entrar a robar"