Busquen una noia de la Selva que va rescatar un home de 83 anys que s'ofegava a la platja de la Savinosa

Els fets van succeir el 2 de juliol

La platja de la Savinosa, a Tarragona, ha sigut l'escenari d'una història que podria haver tingut un final tràgic, i ha acabat amb un somriure per la família Bargalló, de Reus. El dia 2 de juliol, Marcel Bargalló es trobava a la platja de la Savinosa, disposat a gaudir d'un merescut bany. Bargalló, de 83 anys, «però sembla que en tingui 65» segons el seu fill Anton, «és un banyista molt prudent. Sempre entra al mar davant el socorrista però aquell dia el pare va veure que començava un onatge».

Les onades van fer que Marcel Bargalló intentés tornar a la sorra però, mentre nadava, «va empassar molta aigua de mar, d'una onada gran. El pare va arribar a llançar un crit de socors i semblava que s'enfonsava». «Afortunadament», afegeix Anton Bargalló, «una noia de la Selva del Camp, que nadava amb el seu fill, va poder rescatar al pare i ajudar-lo a arribar a la platja». Un cop a la sorra, i amb l'ajuda dels socorristes i un matrimoni d'aragonesos, Marcel Bargalló va començar a trobar-se millor: «de fet, en cap moment va perdre la consciència i, com que aquest any vol ver un viatge a Islàndia, sempre viatja sol, insistia en el fet que es trobava bé, no sigui el cas que es quedés sense viatge».

Anton Bargalló va portar al seu pare a l'hospital de Santa Tecla on, les primeres notícies, no van ser positives: «ens van dir que podria no arribar a l'endemà. Em va tocar avisar als germans de la situació». Afortunadament, i després de dos dies a urgències, sis a la UCI i 2 en planta, Marcel Bargalló ja és a casa amb l'alta mèdica. 

«Volem agrair a la noia que va salvar al pare el que va fer»

Ara, la família Bargalló busca a la noia de la Selva del Camp. «Volem agrair-li que salvés al pare» explica, content, Anton Bargalló qui apunta que «en els pròxims dies aniré a la Selva a empaperar el municipi a la cerca d'aquesta noia». Així mateix, aquesta família fa públic un correu electrònic, «ea3na@ure.es», perquè la noia es pugui posar en contace amb ells i «puguem mostrar-li el nostre agraïment de manera personal».

"A la presó per un robatori amb violència i intimidació a una casa de Segur de Calafell" "Persecució de pel·lícula d'un conductor kamikaze a TGN amb els fills petits al cotxe"