Els Picapiedra Bikers busquen un Audi A3 negre després de fugar-se d'un accident

Els fets van succeir el dissabte 21 de desembre a la carretera N-240
Els fets van succeir a la rotonda de l'N-240 a Sant Salvador | Google maps

Una topada entre una motocicleta i un vehicle de color negre, el qual va fugar-se després de l'incident i va provocar l'ingrés a l'hospital de les dues persones que anaven a sobre del vehicle de dues rodes. Aquest fet és el que denuncien els Picapiedra Bikers, de Sant Pere i Sant Pau, per trobar al conductor del turisme.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Amb diverses fractures i ossos trencats

L'incident va succeir el dissabte 21 de desembre, a la rotonda de l'N-240 a Sant Salvador. Miguel Ángel i Anna, membres dels Picapiedra Bikers, es van veure involucrats en un accident en aquest punt de la xarxa viària catalana mentre circulaven amb motocicleta. L'altre protagonista de la topada va ser un vehicle de color negre, concretament un Audi A3, el qual s'està buscant després de fugar-se del lloc dels fets. L'entitat de Sant Pere i Sant Pau n'ha fet difusió a través de les xarxes socials buscant un Audi A3 amb una abonyegadura a la part frontal del vehicle, essent aquesta l'única pista que tenen del vehicle, a part del color i la marca d'aquest.

En conseqüència de la topada, Picapiedra Bikers ha explicat que Miguel Ángel s'ha trencat per dues parts la pelvis i el fèmur. Per la seva part, Anna, a causa de la topada, també s'ha trencat el fèmur. Tots dos estan a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i estan a l'UCI.

Els Mossos investiguen els fets

Després d'aquest incident i la posterior fugida d'un dels vehicles implicats, els Mossos d'Esquadra estan investigant els fets i la implicació del turisme en l'accident, examinant les marques que van quedar a la carretera, així com la versió dels testimonis dels fets.

També et pot interessar:

"❗ ATENCIÓ: Cau un perillós grup criminal que tenia base a Reus" "🔪 ALERTA: Atraquen amb arma blanca una gasolinera a la Canonja"