Calafell denuncia divuit persones i un establiment durant l'estat d'alarma

La Policia Local les ha realitzat aquest divendres
Vuit denúncies durant l'estat d'alarma | Ajuntament de Calafell

 

ACTUALITZACIÓ 21/03/2020 - 15.30 hores 

La Policia Local de Calafell ha actualitzat les dades de denúncies en les darreres 36 hores. S'ha elevat fins a 18 els vianants o conductors denunciats per saltar-se l'ordre de confinament, incloent-hi l'obertura de l'establiment a Calafell.

 

NOTÍCIA 21/03/2020 - 11.52 hores 

La crisi del coronavirus ens obliga a estar confinats a casa i, només, es pot sortir en casos excepcionals. A Calafell hi ha diverses persones que no han seguit aquestes ordenances dictades per l'estat d'alarma i, la Policia Local de Calafell, en la jornada d'aquest divendres, 20 de març, ha denunciat diverses infraccions.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

En total, al municipi del Baix Penedès, hi ha hagut vuit denúncies. L'aixecament d'actes s'ha realitzat en set casos a persones per infringir les restriccions de mobilitat posades per la declaració de l'estat d'alarma. L'altra denúncia s'ha posat a un establiment que incomplia l'ordre de tancament.

 

 

 

Més notícies de la categoria Successos