La Policia Local de Cambrils realitzant un control de trànsit

Nou episodi de conductors irresponsables a Cambrils: tres positius per alcohol i un per drogues

Els agents cambrilencs en van denunciar quatre més a meitat setmana

Setmana moguda i intensa per a la Policia Local de Cambrils. Aquest dijous, 15 d'octubre, informava de diverses persones cometent infraccions de circulació per la localitat del Baix Camp, relacionades amb permisos falsos i conducció sota els efectes de l'alcohol. 

Aquest últim motiu també ha estat el principal motiu de denúncia de la policia cambrilenca la matinada del divendres, 16 d'octubre. Si en els últims dies informaven de quatre incidents, aquest dissabte han informat de quatre més. 

La Policia Local de Cambrils, en diferents controls de seguretat ciutadana en zona urbana, ha denunciat un conductor de motocicleta per donar positiu en un control d'alcoholèmia donant un resultat de 0.44 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat. En aquest sentit, dues persones més, aquests al volant d'un cotxe, han donat positiu en un control d'alcoholèmia. Els resultats han estat de 0.46 mg/l i 0.43 mg/l.

A més d'aquestes denúncies, també se n'ha interposat una a un conductor en donar positiu per consum en substàncies estupefaents.


Comentaris