Imatge d'una nau industrial a l'Arboç

Policia Local i Mossos d'Esquadra desarticulen una festa il·legal en una nau industrial de l'Arboç

Els fets es van produir el passat 5 de desembre | Els agents van interposar fins a sis denúncies

La Policia Local de l’Arboç, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, va desarticular el passat 5 de desembre una festa il·legal en una nau industrial del municipi. En l’operatiu, precisament, hi van participar una dotació de la policia arbocenca i dues patrulles dels Mossos, que van interposar fins a sis denúncies per no respectar el toc de queda i participar en una festa il·legal. A més, segons fonts policials, es van tramitar dues denúncies més «per faltes de respecte i consideració contra els agents de l’autoritat», «causant una infracció de la llei de seguretat ciutadana 4/2015».

L’Ajuntament de l’Arboç, que ha informat dels fets avui dimarts, 15 de desembre, ha volgut fer una crida a la responsabilitat de tots els arbocencs i arbocenques i complir escrupolosament amb la normativa sanitària, alhora que demana «la col·laboració de tothom» per aconseguir abaixar i reduir el nombre de contagis.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!