Una persona es delata al Vendrell en no respectar el confinament

Els agents han identificat dues persones que passejaven per la platja

Aquests dies de Setmana Santa, la zona marítima del Vendrell presenta una imatge inusual, totalment deserta a causa de l'emergència sanitària provocada pel coronavirus. Tot i això, de tant en tant encara hi ha algú que passeja per la zona de les platges fent cas omís a les indicacions de no sortir de casa. És el que ha passat aquest dimarts 7 d'abril a la tarda, quan la policia del Vendrell ha aturat dues persones que no respectaven el confinament a la zona de les platges.

La sorpresa ha arribat quan els agents han procedit a identificar les dues persones, ja que una d'elles tenia una ordre judicial de detenció vigent. Per aquest motiu, ha acabat detingut pels agents. Així, pel fet de no respectar el confinament, aquesta persona s'ha acabat delatant a si mateixa.   

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

"⚫TRÀGIC: Mor un camioner de Reus en un accident a les Garrigues" "🤦🏻‍MOLT FORT: Els troben de festa en un poble a TGN en ple confinament"