Una persona es delata al Vendrell en no respectar el confinament

Els agents han identificat dues persones que passejaven per la platja

Aquests dies de Setmana Santa, la zona mar√≠tima del Vendrell presenta una imatge inusual, totalment deserta a causa de l'emerg√®ncia sanit√†ria provocada pel coronavirus. Tot i aix√≤, de tant en tant encara hi ha alg√ļ que passeja per la zona de les platges fent cas om√≠s a les indicacions de no sortir de casa. √Čs el que ha passat aquest dimarts 7 d'abril a la tarda, quan la policia del Vendrell ha aturat dues persones que no respectaven el confinament a la zona de les platges.

 

La sorpresa ha arribat quan els agents han procedit a identificar les dues persones, ja que una d'elles tenia una ordre judicial de detenci√≥ vigent. Per aquest motiu, ha acabat detingut pels agents. Aix√≠, pel fet de no respectar el confinament, aquesta persona s'ha acabat delatant a si mateixa.   

 

 INVITACI√ď: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les not√≠cies de Tarragona! El grup us encantar√†: us informareu i tamb√© us entretindreu. FEU CLIC AQU√ć, US ENCANTAR√Ä!