Gran ensurt d'un conductor a la TV-7004 per un despreniment a Vimbodí i Poblet

El protagonista de l'incident ha estat el portaveu d'ERC a Mollerussa, Engelbert Montalà

Allò que haguera pogut acabar amb una greu tragèdia, finalment i, afortunadament, ha acabat amb un gran ensurt pel conductor que circulava per la carretera TV-7004 per la Conca de Barberà. Aquesta via, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, està tallada en ambdós sentits de la marxa al terme municipal de Vimbodí i Poblet. 

«Acabo de néixer per segona vegada»

Quan veus caure unes roques de grans dimensions al teu davant, pots arribar a pensar amb totes les terribles conseqüències que pots tenir. Aquesta és la situació que ha viscut Engelbert Montalà, portaveu d'ERC a Mollerussa, mentre conduïa per la carretera TV-7004, que uneix les comarques del Priorat i la Conca de Barberà, entre Ulldemolins i Vimbodí i Poblet. La reacció a les xarxes socials ha estat clara: «acabo de néixer per segona vegada».

L'incident ha succeït en el punt quilomètric 18 d'aquesta carretera i trànsit ha informat que la via està tallada en ambdós sentits.

"👮 ÚLTIMA HORA | Detingut un home a Calafell per un robatori violent a un comerç" "⛈Els vials que segueixen tallats al Vendrell i Calafell per les inundacions"