Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Un miler de persones celebra una 'rave' a tocar de les vies de l'AVE a Alcover

Els Mossos van sancionar 44 conductor per donar positiu en drogues i 18 més per alcoholèmia

Actualització - 17/12/2019 08:30 h

La festa 'rave' il·legal que es va celebrar aquest passat cap de setmana en una nau d'Alcover es va allargar fins ben bé dilluns, quan alguns dels participants encara eren al lloc. Fins al vespre del diumenge, els Mossos d'Esquadra havien sancionat fins a 44 conductors per donar positiu a la prova de detecció de drogues i 18 conductors més van ser sancionats per donar positiu en alcoholèmia.

Actualització - 15/12/2019 13:25 h

La festa no para a Alcover. Els centenars de persones que van irrompre divendres en una nau de manteniment del municipi, per tal de celebrar-hi una festa 'rave', hi continuen avui diumenge, segons han explicat els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital. La policia catalana, precisament, segueix controlant els accessos, a l'espera que tot acabi per identificar-ne els principals responsables.

Notícia - 14/12/2019 14:36 h

Prop d'un miler de persones celebra des d'aquest divendres a la nit una festa 'rave' en una nau de manteniment a Alcover, a tocar de les vies de l'AVE. Els participants haurien accedit a l'espai trencant el cadenat de la porta. S'hi han desplaçat vehicles i furgonetes i la seva intenció seria allargar la festa fins aquest diumenge. Els Mossos d'Esquadra han estat alertats al matí i, segons han informat, es limiten a regular els accessos de la nau. 

Organitzen una festa 'rave' en una nau de manteniment d'Alcover

Un maquinista de l'AVE s'ha trobat aquest dissabte al matí amb una festa 'rave' organitzada en una nau de manteniment a Alcover. Es tracta d'un edifici que es troba ben a prop de les vies del tren. És per aquest motiu que s'ha avisat al centre de regulació d'Adif per alertar a les autoritats. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, a la festa hi estarien participant un miler de persones, que han arribat al municipi de l'Alt Camp amb furgonetes i caravanes. 

Els Mossos d'Esquadra i Protecció Civil han estat alertats al matí. A hores d'ara, segons informa la policia autonòmica, s'estan limitant a regular els accessos d'entrada i sortida, a l'espera d'una possible intervenció. L'objectiu dels participants, que haurien accedit a la nau trencant el cadenat de la porta, és allargar la festa fins diumenge.


Comentaris