Rebenten els vidres d’un cotxe al barri Mas Iglesias de Reus

El fets van tenir lloc aquest dissabte 14 de desembre
Els individus van trencar els vidres lateral, davanter i posterior del vehicle | Cedida

 

Una veïna ha denunciat a través de les xarxes socials que el passat dissabte 14 de desembre li van rebentar els vidres del cotxe. La dona explica que els Mossos d’Esquadra la van trucar per informar-li del desagradable succés i que ells havien estat alertats per la trucada d’algun veí. Segons comenta, la policia catalana va ser advertida de què «alguns nens estaven rebentant cotxes al carrer» que hi ha entre l’Institut Públic Roseta Mauri i el col·legi Eduard Toda, al barri Mas Iglesias.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

En total, els individus van trencar els vidres lateral, davanter i posterior del vehicle. La dona demana ajuda ciutadana i assenyala que si algú va veure alguna cosa o té imatges que es posi en contacte amb ella o amb els Mossos d’Esquadra.

 

 

Cremen dos contenidors al barri Niloga de Reus

Per una altra banda, aquest diumenge 15 de desembre van cremar dos contenidors al barri Niloga de Reus, concretament al carrer Doctor Domènech. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís a les 16.54 hores de la tarda i es van desplaçar fins al lloc dels fets per apagar les flames. Un dels contenidors va quedar completament calcinat i l’altre només una part. L’incendi no va afectar a cap vehicle.

 

Imatge del contenidor cremat, al carrer Doctor Doménech de Reus | Cedida

 

Aquest no és un cas aïllat ja que la crema de contenidors es repeteix constantment a la ciutat de Reus. El passat mes de novembre es van incendiar diversos al barri Mas Pellicer i Mas Iglesias de Reus mentre que uns dies després la crema d’uns nous contenidors al Mas Pellicer va afectar a un vehicle estacionat.