Una embarcació de Creu Roja rescatant un catamarà a Tarragona

Rescaten una jove desapareguda en bolcar la seva embarcació a la costa de Tarragona

Salvament Marítim i Creu Roja han mobilitzat les embarcacions per a fer el rescat

Salvament Marítim i la Creu Roja s'han hagut de mobilitzar a dos quarts de sis de la tarda del diumenge en bolcar  una embarcació de vela i la caiguda d'una noia  a la costa tarragonina. L'embarcació LS Calipso s'ha activat, però ha estat l'helicòpter Helimer 201 qui ha trobat la persona desapareguda  a la zona de fondeig i la Salvamar Fomalhaut l'ha rescatada amb símptomes d'hipotèrmia. Al Port Esportiu de Tarragona l'esperava una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per ser evacuada l'Hospital Santa Tecla per una revisió. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Desapareguda en aigües tarragonines

Moment de tensió a la costa tarragonina aquest diumenge, en bolcar una embarcació  de vela mentre estava a la zona de fondeig del Port Esportiu de Tarragona, on hi anaven dues persones, una jove  i el seu monitor. Aquest últim ha pogut pujar fins a la llanxa que els acompanyava, però no localitzaven la jove i han sol·licitat ajuda.

Per aquest motiu, a dos quarts de sis de la tarda, s'ha activat l'helicòpter Helimer 201 i la Salvamar Fomalhaut, de Salvament Marítim, i la LS Calipso de Creu Roja. A les sis de la tarda, l'helicòpter ha localitzat la jove amb símptomes d'hipotèrmia i se la Salvamar Fomalhaut l'ha traslladat fins al Port, on l'esperava l'ambulància del SEM. Durant el trajecte ha estat tapada amb mantes per recuperar la temperatura i després ha estat evacuada fins a l'Hospital Santa Tecla de Tarragona. L'embarcació de vela ha estat remolcada fins a la costa tarragonina.