Roben en una farmàcia de Reus de matinada

Els fets ja s'han denunciat als Mossos d'Esquadra

Robatori en una farmàcia aquesta matinada a Reus. La nit d'aquest dimarts, 17 de març, a avui dimecres, dia 18, s'ha comès el delicte a la farmàcia Monteverde de la plaça del Mercadal de la capital del Baix Camp segons informa Diari de Tarragona i han corroborat a TarragonaDigital fonts de l'establiment.

Les ordres de confinament dictades, i la prohibició d'obrir alguns establiments, ha fet créixer el temor de patir robatoris en alguns sectors econòmics. Tot i això, el que s'ha perpetrat aquesta matinada passada ha afectat una farmàcia, una tipologia d'establiments que, precisament per considerar-se essencials, no han tancat aquests dies.

El lladre o grup de lladres s'hauria endut dues caixes registradores amb diners a dins, però no medicaments ni cap mena de material mèdic o sanitari. El robatori ja s'hauria denunciat al Cos dels Mossos d'Esquadra, i que es desconeix la quantitat d'efectiu que s'haurien endut. Ha estat aquest matí, a l'hora d'obrir la farmàcia, que s'han trobat la porta forçada i han comprovat, una vegada a dins, que efectivament havien partit un robatori.

"❗️ La conductora 'kamikaze' que gairebé provoca una gran tragèdia a l'N-340" "🤪S'escapa d'un accident a l'Ebre i els Mossos el troben en un insòlit amagatall"