Entren a robar a una casa dels Pallaresos mentre la família era fora celebrant un aniversari

No és l'únic robatori als Pallaresos en les darreres setmanes
El robatori s'ha produït en una casa de l'avinguda de Prats de Motlló | google maps

Nou robatori amb força als Pallaresos. Una família va ser víctima d’un robatori a casa seva aquest passat cap de setmana. Segons avança el ‘Diari de Tarragona’ i ha pogut confirmar TarragonaDigital, dos individus van entrar a una casa adossada ubicada a l’avinguda de Prats de Molló, a la urbanització Jardins Imperi, i es van endur joies i diners en efectiu.

El cas és que la família havia sortit a la tarda de casa per celebrar la festa d’aniversari d’una de les filles. Al vespre, però, quan van arribar a casa, es van trobar amb marques a la porta d’entrada i la finestra de la cuina oberta. Un cop dins, els propietaris van poder confirmar que els havien entrat a robar, ja que l’interior de la casa estava regirat.

El matrimoni va donar l’avís als Mossos d’Esquadra, que es van desplaçar al lloc dels fets i van confirmar el robatori. Els lladres es van endur joies i diners però no van robar cap electrodomèstic ni aparell electrònic.

Més robatoris als Pallaresos les darreres setmanes

El robatori de dissabte no és l’únic que s’ha produït en les darreres setmanes als Pallaresos. La setmana passada es va produir un altre robatori en una casa mentre els propietaris no hi eren, i el passat dijous, 7 de novembre, un altre robatori va acabar fins i tot amb un mosso ferit. Els fets van tenir lloc també a la urbanització Jardins Imperi, quan els veïns van avisar els Mossos que hi havia lladres a la zona. Un cop allà, es va iniciar una persecució a peu durant la qual un dels agents va caure i va quedar ferit.

"⚫Una jove de 15 anys mor en ensorrar-se el pont que travessava en cotxe" "🔥 Preocupació al barri de Campclar per l'onada d'incendis de vehicles"