Simula que li han trencat un retrovisor, demana ajuda a una dona i li roba la bossa de mà a Salou

El lladre li ha demanat cinta per poder arreglar el seu vehicle

Una dona s'ha endut un gran ensurt aquest matí de dissabte a Salou. La víctima del robatori i l'agressió s'ha trobat el retrovisor del cotxe trencat al carrer via Aurèlia, quan ha vingut un jove a demanar-li ajuda en ser víctima d'un fet similar, quan aquest li ha estirat la bossa de mà, fent-la caure de cara a terra i, tot seguit, fugir a correcuita.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Li demana la cinta americana per robar-li la bossa de mà

A les xarxes socials ja circula un possible nou 'modus operandi' de robatori a Salou i s'ha creat alerta entre els veïns i veïnes de la població. Aquest dissabte, 11 de gener, als voltants de les dotze del migdia, una dona ha estat robada i agredida als voltants del número 26 de via Aurèlia del municipi de la Costa Daurada. 

 

La dona ha arribat on tenia estacionat el seu vehicle, el qual tenia  el retrovisor penjant, causa d'una possible bretolada d'algun individu. Amb la intenció d'arreglar-ho amb cinta americana, un jove li ha anat a demanar, ja que ell també havia estat víctima d'un incident igual. 

 

En entregar-li la cinta, el jove li ha estirat la bossa de mà, tirant-la de cara a terra, moment en què ha començat a cridar demanant ajuda, fins que han arribat veïns i veïnes de la zona, els quals no han pogut fer res, ja que el lladre havia fugit. 

"🔴URGENT: Greu en bolcar el cotxe a la C-12 i quedar atrapat a l'interior" "🔴 URGENT: Brutal agressió a un homosexual: «Al nostre país els matem a pedrades»"