Roben de matinada en una botiga d'informàtica del centre del Vendrell

Han destrossat l'aparador amb un objecte contundent

Els Mossos d'Esquadra han confirmat a TarragonaDigital que una botiga d'informàtica del centre del Vendrell ha patit un robatori durant la matinada d'aquest dimarts 9 de juny. La policia catalana ha rebut l'avís d'un veí a primera hora del matí que hi havia una botiga de la plaça Vella que tenia els vidres trencats. 

Quan una patrulla dels Mossos ha arribat al lloc dels fets, ha trobat que el propietari ja era també a dins de la botiga, i l'han assessorat per posar la denúncia. Pel que sembla, els autors del robatori haurien usat un objecte contundent per destrossar els vidres de l'aparador, i després s'haurien endut material de l'interior. 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

"El curiós lloc que troben un conductor begut que ha topat contra d'un aparcament a Reus" "Més ciberdelictes: Estafen 244.000 euros al Consell Comarcal del Baix Penedès"