Troben un cadàver a Duesaigües que podria ser el d'un home desaparegut fa tres mesos

Divendres, 31 de desembe, una persona va localitzar la seva documentació, fet que va reactivar la recerca

Localitzat el cadàver d’una persona a Duesaigües, a la comarca del Baix Camp. Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, el cos podria pertànyer a un home desaparegut fa tres mesos al mateix municipi. Precisament, a primera hora del matí de divendres, 31 de gener, una persona va trobar la documentació del desaparegut en una superfície boscosa entre Duesaigües i el coll de la Teixeta, fet que va motivar la reactivació de la cerca.

Els Bombers de la Generalitat, acompanyats pels Mossos d'Esquadra, van mobilitzar-hi fins a nou dotacions, inclosa la unitat canina i el Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE). Represa la recerca —feia temps que no se sabia res de l'home i, aparentment, no s'havia interposat denúncia—, policia i equips d'emergència van localitzar un cos a tocar de la zona s'havien trobat els documents. Ara mateix, hi ha una investigació oberta i s'està a l'espera de l'informe forense que certifiqui la identitat i les causes de la mort.

També et pot interessar

"👮 SALOU I CAMBRILS: Enxampen 4 menors destrossant cotxes de matinada" "🚁 ALERTA: Ferit i evacuat en helicòpter en quedar atrapat sota el tractor al Priorat"