Veïns del Barri Ferroviari de Sant Vicenç denuncien ocupacions d'habitatges durant el confinament

Han accedit a un pis que Adif havia tapiat feia dues setmanes
Els pavellons del Barri Ferroviari del Vendrell. | BP Diari
 

Veïns del Barri Ferroviari de Sant Vicenç de Calders han denunciat a través de les xarxes socials l'ocupació d'habitatges durant aquests dies de confinament. En un vídeo penjat a Facebook i Twitter, es pot veure una persona que destrossa el tancament d'una finestra i accedeix a dins d'un pis. Segons han explicat veïns del barri a aquest diari, es tracta d'un pis que Adif havia tapiat feia dues setmanes. Les últimes hores també hi ha hagut un altre intent.

 

Temen un augment de les ocupacions

Els residents a la colònia temen que, amb l'estat d'alarma que obliga a confinar la població, hi hagi un augment d'aquests casos, aprofitant que hi ha poca gent al carrer. A més, dubten sobre si la policia pot fer fora aquestes persones en l'actual situació. Des de la policia municipal han explicat que el protocol segueix igual, i que es poden expulsar les persones que hagin ocupat un habitatge recentment. Tot i això, asseguren que en el cas d'ahir no es tracta d'un nou ocupa.

 

Agents de la policia van anar a la zona i van comprovar les persones que hi havia a l'habitatge. Segons han assegurat a aquest mitjà, també van denunciar dues persones que estaven al carrer. Els veïns de la colònia fa temps que denuncien les ocupacions conflictives que hi ha al barri, especialment a la zona posterior dels pavellons, on hi ha corrals. Per això demanen a Adif que també tapiïn les entrades de darrere, a banda de les portes i les finestres. 

Més notícies de la categoria Successos